Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

Leuk! Oude bekende keert terug voor laatste seizoen van Lucifer

|
|

Laatste update:

We waren dolblij toen we hoorden dat het vijfde en tevens laatste seizoen van Lucifer verlengd werd. Het was alleen minder leuk dat vervolgens besloten werd het seizoen in tweeën te knippen… Vandaag gelukkig weer eens een bericht in de categorie 'goed nieuws'. Er keert namelijk een oude bekende terug voor het laatste seizoen van Lucifer. En dat blijkt niemand minder dan *tromgeroffel* Eve!

Eve keert terug voor vijfde seizoen Lucifer

Het laatste seizoen van Lucifer… Het zit er inmiddels echt aan te komen. Dat fans het jammer vinden, mag duidelijk zijn. Gelukkig beloven de makers alles uit de kast te halen! Zo besloten de showrunners (via Entertainment Weekly) bijvoorbeeld om een oude bekende terug te vragen. Check onderstaande foto maar eens. Dat is niemand minder dan Inbar Lavi, oftewel Eve. Of haar terugkeer in Lucifer geheel vlekkeloos verloopt, is nog wel de vraag. De showrunners laten weten dat Eve eerder het hart van Maze brak, zodat een reünie tussen deze twee demonen vast soepel zal verlopen…

Netflix-releasedatum voor seizoen 5 Lucifer?

Het vijfde seizoen van Lucifer begint steeds meer vorm te krijgen. Zo werd eerder al bekend gemaakt dat ook god himself zijn opwachting maakt. Daarnaast mogen we ons verheugen op een musicalaflevering. Wanneer we al dit spektakel op Netflix tegemoet mogen zien, is helaas nog onduidelijk. Zodra we een releasedatum hebben, hoor je dat echter meteen!

Lees verder