Lucifer Tom Ellis

Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis

Laatste Lucifer-seizoen krijgt zes afleveringen erbij!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al baalden Lucifer-fans toen Netflix onlangs aankondigde dat het volgend jaar te verschijnen vijfde seizoen het laatste zal worden, toch hebben we daarover nu goed nieuws te melden: Dit slotseizoen zal namelijk niet uit tien afleveringen bestaan, maar uit zestien!

Petitie had geen zin

Een week na de aankondiging dat het vijfde seizoen het laatste zou worden kwamen fans met een online petitie om Netflix en de makers van de show over te halen toch nog een zesde seizoen toe te voegen. In eerste instantie leek dit aan dovemans oren gericht, want producente Ildy Modrovich riep eind juni nog “dat deze beslissing ontzettend zorgvuldig en weloverwogen gemaakt is”, en dat petities niets uit zouden halen.

Of toch wel?

Toch heeft het er nu de schijn van dat Netflix en de producenten alsnog met elkaar om de tafel zijn gaan zitten om te kijken hoe ze de fans toch nog enigszins tegemoet zouden kunnen komen. En dit is een uitkomst waar we zeker niet ontevreden over zijn: zes afleveringen langer mogen we straks genieten van de drooggetrainde Tom Ellis als de duivelse nachtclubuitbater en hulpdetective.

Lees verder