Lucifer-producente legt uit waarom er geen zesde seizoen komt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer-producente legt uit waarom er geen zesde seizoen komt

Lucifer-producente legt uit waarom er geen zesde seizoen komt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nadat Netflix Lucifer van de ondergang redde door een vierde seizoen te maken, kondigde de streamingdienst onlangs aan dat er ook nog een vijfde en laatste seizoen van deze rrrazend populaire serie zou komen. Dat was voor fans een reden om een petitie te starten dat er ook nog een seizoen 6 moet komen. Helaas, dat gaat niet gebeuren. Producente Ildy Modrovich heeft nu uitgelegd waarom fans naar een zesde seizoen kunnen fluiten.

“ONTZETTEND zorgvuldig en weloverwogen gemaakte beslissing”

De Lucifer-producente sprak in een uitgebreide tweet haar “Lucifam” toe: “Wij hebben met onze partners bij Netflix en WarnerBros overlegd, en jullie moeten allemaal weten dat deze beslissing ONTZETTEND zorgvuldig en weloverwogen gemaakt is”. Petities hebben dan ook geen zin: “Veel van jullie vragen zich af of het zin heeft om te vechten voor meer. Ook al zijn we net zo bedroefd als jullie dat deze geweldige rit zijn einde nadert, vechten verandert momenteel niets”.

Wees blij met wat je hebt

Volgens Modrovich moeten de fans dan ook niet miepen dat er geen seizoen 6 komt, maar juist blij zijn dat er nog wel een seizoen 5 komt, en dat Netflix überhaupt de serie gered heeft met een seizoen 4: “Bovenal zijn we ontzettend dankbaar dat ze ons in de eerste plaats dit nieuwe leven hebben gegeven, EN een kans om dit verhaal af te ronden met een einde dat het verdient”. Genoeg reden dus om des te meer te genieten van Tom Ellis als die duivelse Lucifer nu het nog kan.

Lees verder