Tom Ellis met ontbloot bovenlijf in Lucifer van Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Ellis met ontbloot bovenlijf in Lucifer van Netflix

Netflix maakt vijfde (en laatste) seizoen van Lucifer

|
|

Laatste update:

Geweldig nieuws voor de fans van Lucifer: de cultserie krijgt een nieuw seizoen op Netflix! Toch zit er ook een rouwrandje aan de feestvreugde…

Duivel

Lucifer krijg je er ook niet zomaar onder. Vorig jaar trok FOX na drie seizoenen de stekker uit de serie, maar gelukkig maakte de reeks dit voorjaar een doorstart op Netflix. En blijkbaar voelt de duivel zich prima thuis bij de streamingdienst, want er is nu al een vijfde seizoen aangekondigd. Hoofdrolspeler Tom Ellis vierde vannacht al een zijn eigen feestje op Twitter om het goede nieuws te vieren!

Passie

Het vijfde seizoen van Lucifer zal helaas ook meteen het laatste seizoen zijn van de geliefde fantasyserie. Maar volgens showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich hebben we nog een hoop om naar uit te kijken! “We zijn Netflix enorm dankbaar dat ze Lucifer een tweede leven hebben gegeven en dat we de serie kunnen afsluiten zoals wij dat willen”, zo valt te lezen in een verklaring die verscheen op TV Line. “Maar we willen vooral de fans bedanken voor hun ongelooflijke passie en onvoorwaardelijke steun. Het beste moet nog komen!”, zo beloven de showrunners.

Lees verder