Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

Tom Ellis wil wel: Lucifer tekent bij voor seizoen 6 op Netflix

|
|

Laatste update:

Hoera! Tom Ellis heeft bijgetekend voor een (mogelijk) zesde seizoen van Lucifer. We schreven eerder al dat de onderhandelingen prima verliepen. En nu blijkt dus ook de hoofdrolspeler van de Netflix-serie best wel in voor een seizoen 6!

Lucifer mogelijk toch verlengd met seizoen 6?

We lezen op TVLine dat de deal met Tom Ellis rond is. Mocht er een zesde seizoen van Lucifer komen, dan zit de Netflix-serie in ieder geval niet zonder hoofdpersonage. En dat is best wel cruciaal, natuurlijk. Vorige week tekenden de showrunners trouwens ook al nieuwe contracten. Het begint er dus heeeeeeel sterk op te lijken dat het vijfde seizoen van Lucifer toch niet het laatste seizoen wordt!

Netflix met Lucifer om tafel voor nieuw seizoen? 

Aanvankelijk zou het vijfde seizoen van Lucifer - tot grote spijt van de Lucifans - echt het laatste seizoen worden. Netflix begreep de teleurstelling en bood boze fans een zoenoffer aan: het slotseizoen kreeg een paar extra afleveringen. Fans namen daar echter geen genoegen mee, zodat er bijvoorbeeld een petitie werd gestart. Mogelijk dus met succes! De grote populariteit van Lucifer heeft Netflix dus in ieder geval al doen besluiten om met makers en cast om tafel te gaan.

Maar goed, eerst maar even genieten van dat vijfde seizoen van Lucifer. De 16 afleveringen worden opgedeeld in twee blokken van 8 afleveringen. Wanneer we de eerste 8 op Netflix mogen verwachten, is nog niet bekend.

Lees verder