Tom Ellis in Lucifer Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Ellis in Lucifer Seizoen 5 op Netflix

Hell yes: Lucifer: Seizoen 5 binnenkort op Netflix

|
|

Laatste update:

De fans hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort is het dan zover: de terugkeer van Lucifer op Netflix. In deze duistere fantasyserie keert niemand minder dan de duivel terug naar de aarde (dat verklaart meteen 2020). In Los Angeles opent de gevallen engel een nachtclub. Maar wanneer de titelheld betrokken raakt bij een moordonderzoek, blijkt hij er ook nog hele andere talenten op na te houden!

Comeback

Op de officiële Facebook-pagina van Netflix verscheen van vanmiddag een mededeling die weinig aan de verbeelding overliet: “Lucifer seizoen 5 komt eraan... snel.” Een officiële releasedatum kunnen we dat niet noemen, maar als we de streamingdienst mogen geloven laat de comeback van Lucifer dus niet al te lang meer op zich wachten!

Zesde seizoen?

Het vijfde seizoen van Lucifer zou ook meteen het laatste zijn. Maar er zijn steeds meer signalen dat er toch een zesde hoofdstuk van deze bovennatuurlijke politieserie aan zit te komen. Netflix en Warner Bros. zijn optimistisch over een eventueel vervolg en hoofdrolspeler Tom Ellis heeft al bijgetekend voor een nieuw seizoen, mocht dat van de grond komen. Kortom, het heeft er alle schijn van dat deze duivel nog lang niet wordt uitgedreven!

Lees verder