Fenna en Martijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fenna en Martijn
B&B vol Liefde

Lief! B&B Vol Liefde-Martijn en Fenna herenigd

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde is niet altijd heel lekker bezig, maar het programma pakte wél goed uit voor Martijn en Fenna. Na een turbulente periode voor de B&B-houder (en vooral voor zijn dames) heeft hij zijn hart verloren aan de juf. De twee zijn weer herenigd en showen het weerzien met lieve foto's op Instagram

Martijn viel voor een blok voor de Brabantse juf Fenna. Na een pittig ongemakkelijk tafereeltje bij het kampvuur à la Temptation en een nóg ongemakkelijker afscheid van de dame die welgeteld drie uur in Portugal was, zit het voor de B&B-houder Martijn wel goed. De twee zijn in de wolken met elkaar, maar moeten nog wel samen uitzoeken hoe dat gaat werken. Want ja, Martijn zit een eindje verderop in Portugal, terwijl Fenna een tijdje moet reizen om haar geliefde te zien. 

Weerzien

Een lange afstand tussen je liefje is niet helemaal ideaal, vooral als je elkaar net een beetje begint te leren kennen. Martijn en Fenna moeten er dus wel aan geloven. Gelukkig doen de tortelduifjes er alles aan om zoveel mogelijk bij elkaar te zijn. Zo ook dit weekend. Fenna pakt haar koffers om Martijn op te zoeken en de foto's zijn hartstikke zoet! Martijn wacht zijn meisje op bij de luchthaven -en laat dit voor een keer niet over aan zijn vader- om te genieten van elkaar onder de Portugese zon.

Weerzien B&B Vol Liefde-Martijn en Fenna

B&B Vol Problemen

Het programma dat liefde zou moeten promoten, kwam de afgelopen week niet zo lekker in het nieuws. Zo sneerde B&B Vol Liefde-kandidaat Denise naar de productie van het programma. De crew zou niet op tijd hebben ingegrepen bij zorgwekkende situaties tijdens de opnames. Ook deelnemer Richard ligt onder vuur na shocking uitspraken aan tafel bij Humberto

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder