Richard B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Richard B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Loslippige Richard uit B&B Vol Liefde maakt zich niet populair bij Humberto-kijkers

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-Richard ging er meteen vol (op de mond) voor met Simone, maar uiteindelijk dumpte hij haar net zo snel weer. Deed hij wel écht mee om te liefde te vinden? Richard geeft eerlijk antwoord in Humberto en kijkers zijn niet van hem gecharmeerd...

Breuk met Simone

Richard schoof zaterdag aan bij Humberto om terug te blikken op zijn B&B Vol Liefde-avontuur. De presentator heeft zelf ook gekeken naar het veelbesproken programma en vroeg zich af: hóé kon het misgaan met Simone, het was toch allemaal heel leuk?! "Simone is ook een heel leuke vrouw. We hadden ook een heel goede klik", gaf Richard toe. "Maar op een gegeven moment was ze weg en ik voelde het gewoon niet meer." Hij besloot er een punt achter te zetten. "Op een gegeven moment dacht ik: hoe langer het duurt, hoe meer pijn ik haar ga doen."

Grote liefde

Richard was bijna dertig jaar samen met zijn vrouw en grote liefde, tot ze overleed. Zijn liefde voor haar steekt hij niet onder stoelen of banken. "Ik dacht toen wel van goh, is er dan wel ruimte voor een ander?", vroeg Humberto hem. "Wil je het wel echt?" Richard antwoordde dat hij wel degelijk op zoek is naar een andere vrouw, maar dat hij er ook van overtuigd is dat er geen twee grote liefdes in het leven zijn.

Loslippige Richard

Maar de B&B-eigenaar werd pas écht loslippig toen het om de echte reden van zijn deelname aan het programma ging. "Wat is je keuze om de liefde te gaan zoeken in een televisieprogramma?", wierp mede-gast Rico Verhoeven hem toe. "Gratis reclame", gooide Richard eruit. Het publiek lachte ongemakkelijk. "Laten we nou eerlijk wezen. Je komt met je verhuurspulletjes op televisie, dat geeft toch prachtig mooie reclame."

Boze kijkers

Daarna was hij op dreef: Richard deed uit de doeken dat hij bij het kiezen van de vrouwen al wist dat het niks ging worden! "Er zit geen vrouw bij waarvan ik denk: och, geweldig", ratelde hij. "Ik heb een leuke tijd gehad, maar er zit gewoon niks voor me bij." Vrij lullig, omdat Richard tegen Simone toch echt deed alsof hij haar écht zag zitten. Kijkers van Humberto vallen over de nogal harde uitspraken van Richard. Op Twitter regent het klachten: 

Hier zie je ons hele dossier over de ‘romantische’ zomerhit van RTL4. Er is al een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde in voorbereiding, maar… wie wil er nog aan meedoen?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder