Levensgevaarlijke opdracht in Heel Holland Bakt-finale!

Heel Holland Bakt is dé gemoedelijkste talentenjacht van Nederland, maar in de finale vanavond wordt het toch écht spannend. Jan, Zineb, Amel en Mercedes maken een dodelijke snack!

Heel Holland Bakt

Vorige week kende Heel Holland Bakt geen afvallers, omdat kandidate Zineb afwezig was door ziekte. Janny was er trouwens ook niet, en dat gaf André van Duin de kans om het jurylid weer eens flink in de maling te nemen. Voor het eerst in de HHB-geschiedenis hebben we dus een finale met vier kandidaten!

Dodelijke chocolade

Vaste kijkers van HHB kennen ongetwijfeld Janny’s hondje Nhaan (waar het jurylid hier meer over vertelt), en de schooiende viervoeter speelt (eindelijk!) een hoofdrol in de finale van dit seizoen. De deelnemers krijgen de opdracht om een teckel van chocolade te maken, maar moeten ook goed uitkijken. Chocolade is bijzonder dodelijk voor honden, dus het is zaak dat Nhaan geen kruimel te pakken krijgt.

Finale van Heel Holland Bakt

Tegelzetter Jan is de absolute favoriet voor de titel, maar alle kandidaten werden minstens één keer ‘meesterbakker van de week.’ Het kan in de spannende finale van HHB nog alle kanten op!

Je ziet de spannende finale van Heel Holland Bakt vanavond, rond 20.30 uur op NPO1.