Heel Holland Bakt: kijkers gieren om zieke Janny

Drama in de halve finale van Heel Holland Bakt! Kandidate Zineb was afwezig omdat ze ziek was, en dat gold óók voor jurylid Janny van der Heijden. Dankzij de inzet van André van Duin was Janny er tóch bij, en kijkers kwamen niet meer bij!

Heel Holland Bakt

Wat een pech! Zineb en Janny misten de halve finale van Heel Holland Bakt. Wat betekent dat voor de finale op 5 februari? Zineb heeft geen kans om haar kunsten te tonen, maar om haar af te laten vallen is ook niet echt eerlijk… Hetzelfde geldt voor de andere kandidaten: is het eerlijk om naar huis gestuurd te worden als een deel van de concurrentie niet meedoet? Wordt vervolgd!

Zieke Janny

Voor jurylid Janny lag de situatie helemaal anders. Via het internet kon ze op afstand tóch meekijken bij de kandidaten en de ploeterende deelnemers moed inspreken. Taarten proeven ging natuurlijk niet, maar Janny had in ieder geval wat invloed.

Heel Holland Bakt
© Omroep Max

André kliert Janny in HHB

André van Duin had de tablet het grootste gedeelte van de uitzending vast, en dat was natuurlijk vragen om problemen. André deed Janny na, wees de tablet regelmatig de verkeerde kant op, of voorzag Janny van waardeloze camerahoeken van waaruit ze niks kon zien. André vindt het altijd leuk om Janny te plagen, en dankzij het wonder van de techniek hoefde Janny er niet eens zelf bij te zijn!

Hoe de spannende finale van Heel Holland Bakt er precies uit komt te zien is nog onduidelijk. Hopelijk zijn Zineb en Janny er beiden weer bij!

Je ziet Heel Holland Bakt elke zondag op NPO1, vanaf 20.30 uur.