Elizabeth Olsen in Wandavision

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elizabeth Olsen in Wandavision

Let op: mis de ‘after credits’ van Wandavision niet!

|
|

Laatste update:

Normaal gesproken zappen we de credits van Wandavision weg, maar vanaf nu stoppen we daarmee! De nieuwste aflevering van de Marvel-serie heeft wél een mid-credits-scène, dus zorg dat je ‘m niet mist.

Wandavision, de serie over Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) begon erg langzaam, en een beetje... raar. Inmiddels is duidelijk dat er in de ‘Marvel-sitcom’ lugubere dingen gebeuren, en de credits bevatten een paar belangrijke aanwijzingen!

De after-credits van Wandavision zitten ineens boordevol superheldendrama, dus hopelijk klopt het gerucht dat de afleveringen vanaf nu alleen nog maar langer worden!

*Spoiler alert voor aflevering 7 van Wandavision*

Tot nu toe was er weinig bijzonders aan de credits van Wandavision (behalve dat ze soms net zo lang duurden als de aflevering), maar in de nieuwste episode is dat helemaal anders.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

De aardige, beetje opdringerige buurvrouw Agnes (Kathryn Hahn) blijkt de beruchte Marvel-heks Agatha Harkness te zijn en óók over magische powers te beschikken. Tot nu toe dachten we dat Wanda zélf verantwoordelijk was voor de betovering van Westview, maar dat staat nu helemaal op losse schroeven!

Als je blijft zitten voor de aftiteling, dan wordt duidelijk dat Wanda’s broer Pietro óók in de macht is van Harkness… Monica Rambeau (die langzaam superpowers begint te ontwikkelen) vindt het hoofdkwartier van Agatha, maar wordt verrast door een dreigende Pietro.

Het is nog niet helemaal duidelijk wát de extra scène betekent, maar het is toch belangrijk dat je op de hoogte bent. Zorg dat je de credits niet mist!

Lees verder