Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

LEGO Masters Kidsspecial doet kijkers schateren: ‘Wijsneusjes’

|
|

Laatste update:

Ondanks dat de finale van LEGO Masters 2021 inmiddels gestreden is, hoefden we het vanavond toch niet helemaal zonder de LEGO-spelshow te stellen. RTL trakteerde ons vanavond namelijk op een kinderversie. En die viel enorm in de smaak!

LEGO Masters Kidsspecial

In de LEGO Masters Kidsspecial namen zes teams, met kinderen tussen de zeven en twaalf jaar oud, het tegen elkaar op. Brickmaster Jonathan Bennink had een aantal pittige opdrachten voor de bouwtalentjes... Gelukkig lagen er in de Brickshop miljoenen LEGO-steentjes te wachten op de deelnemers. En daar maakten ze goed gebruik van. Wij waren in ieder geval enorm onder de indruk van de bouwsels!

Nog leuker dan de gewone afleveringen

Het waren echter niet enkel de LEGO-bouwwerken die in de smaak vielen. De kijkers hebben ook enorm genoten van de kinderen zelf. De kleine ‘wijsneusjes’ maakten deze speciale uitzending zelfs nog leuker om naar te kijken dan de reguliere uitzendingen.

Dit zijn de winnaars van LEGO Masters Kids

Ten slotte dan nog even de uitslag: wie werden er de LEGO Masters Kids-winnaars van 2021? Timo en Winkler gingen er met de eer vandoor! Naast de titel en een beker wonnen zij ook een lekker LEGO-tegoed bij de Intertoys.

Nog even terugblikken op de finale van de reguliere LEGO Masters-uitzendingen? We spraken met winnaars Roy en Thomas, en zetten de acht beste bouwwerken van het seizoen voor je op een rijtje. Daarnaast mag je je verheugen op een zomer vol LEGO. RTL zendt vanaf 3 juli namelijk het tweede seizoen van LEGO Masters Australië uit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder