Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

RTL trakteert Lego Masters-fans op speciale editie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De finale van Lego Masters komt steeds dichterbij. Maar de fans kunnen nu al uitkijken naar een nieuwe editie van hun favoriete zaterdagavondshow!

Star Destroyer

De liefhebbers van Lego Masters (en dat zijn er nogal wat) hoeven na de finale van het tweede seizoen niet op een houtje te bijten. Vandaag maakte RTL namelijk bekend dat zij komende zomer het tweede seizoen van Lego Masters Australië zullen uitzenden. In deze versie strijden acht duo’s om 100.000 Australische dollars. Dat staat gelijk aan bijna 65.000 euro. Crikey, daar kun je heel wat Lego Star Destroyers voor kopen!

Down Under

Maar dat geldbedrag win je alleen als je indruk maakt op Ryan ‘Brickman’ McNaugh. Net als in Nederland, is Lego Masters in Australië een enorm kijkcijferkanon. De grote ontknoping van het tweede seizoen werd ‘down under’ door meer dan anderhalf miljoen mensen bekeken. En als Lego Masters Australië half zo charmant is als Masterchef Australië, kunnen we ons daar alles bij voorstellen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lego Masters Australië: Seizoen 2 is vanaf 3 juli te zien bij RTL 4. Kom alvast in de stemming met ons overzicht van de 9 beste filmtrailers nagemaakt in Lego.

Lees verder