Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2021!

LEGO Masters op RTL4

Het kostte veel bloed, zweet, tranen én miljoenen legoblokjes, maar dan heb je ook wat. In dit geval: twee winnaars! We weten eindelijk wie RTL 4-kijkcijferhit LEGO Masters heeft gewonnen.

Let op: uiteraard bevat dit artikel spoilers voor de finale van LEGO Masters.

Jan en Julien, Marcel en Bibi én Roy en Thomas; deze legobazen vochten het uit in de grote finale. Niemand minder dan LEGO Masters UK-juryhoofd Matthew Ashton - 'VP of design' bij LEGO - stond Brickmaster Jonathan bij. Oftewel: de duo's moest echt uitpakken.

LEGO meesterwerken

En ze gingen ook echt all out. Marcel en Bibi bouwden 'Brickwood', een fenomenale parodie op een Hollywood-studio. Jan en Julien kwamen met een gigantisch kasteel inclusief gemuteerde groenten (ja, echt) en Roy en Thomas stampten een interactieve reus in een skipiste uit de grond.

De winnaars van LEGO Masters 2021

De Brickmasters deden de jurering niet alleen. De oud-kandidaten - mede verantwoordelijk voor de beste bouwwerken van dit seizoen - én een groepje enthousiaste kids mochten ook stemmen uitdelen. Uiteindelijk kregen Roy en Thomas de meeste stemmen! Benieuwd hoe ze hun tv-avontuur hebben beleefd? Ons interview met Thomas en Roy lees je hier.

Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2021!
Niet in een zwart gat vallen, LEGO-fanaten: RTL pakt volgende week nog effe door met een LEGO Masters-kinderversie én zendt later ook de Australische versie uit.