Lachen: James Corden en Andrew Garfield op auditie bij Game Of Thrones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lachen: James Corden en Andrew Garfield op auditie bij Game Of Thrones

Lachen: James Corden en Andrew Garfield op auditie bij Game Of Thrones

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

LOL! James Corden en Andrew Garfield delen geheime beelden van hun Game Of Thrones-audities. Ze… werden het niet!

Nu Game Of Thrones bijna afgelopen is, worden we getrakteerd op verhalen van de cast en komen er veelvuldig auditievideo’s voorbij. Erg cool om het prille begin van de serie te zien; vooral omdat niets er van tevoren op wees dat Game Of Thrones zó’n megasuccces zou worden.

Wij wisten het niet, maar komiek/talkshowhost James Corden deed blijkbaar ook auditie. Voor welke rol? Allemaal! Hij nam zijn goede vriend Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) mee, en samen probeerden ze zo’n beetje alle rollen te bemachtigen. Westeros had er bijna heel anders uit gezien!

Vooral James was bereid om veel op te offeren (zelfs lichaamsdelen!), hoewel Andrew ook nogal ver ging met zijn ‘method acting’!

Game Of Thrones

Cordens zaakje mocht gelukkig blijven zitten, maar Kit Harington (Jon Snow) had wat minder geluk… zijn testikel werd tijdens de opnames van Game Of Thrones bijna verpletterd door een mechanische stier. Echt waar!

Dat klinkt niet best, maar vergeleken met andere Game Of Thrones-personages is het bijna een vredige manier om aan je einde te komen!

De eerste aflevering van het achtste seizoen was vorige week te zien, en er werd natuurlijk bijzonder veel over gepraat. Nog vijf te gaan! Gelukkig duren ze wel behoorlijk lang!

Lees verder