Kit Harington Jon Snow Game of Thrones seizoen 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kit Harington Jon Snow Game of Thrones seizoen 8

Kit Harington verloor bijna rechterteelbal in eerste aflevering GoT seizoen 8

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Oh. My. God. Kit Harington kroop tijdens de opnames van Game of Thrones seizoen 8 door het oog van de naald. Het scheelde niets of hij was zijn rechtertestikel kwijt!

Ho, wtf, even rustig aan, horen we je denken. Hoe dan?! We leggen het graag uit. Spoilers voor aflevering 1 van seizoen 8 volgen. Wees gewaarschuwd!

Balls deep

Check even de video hierboven, waarin Kit vertelt hoe hij die supertoffe drakenscène uit de première opnam. Pijnlijk detail: zijn ‘mechanische greenscreen stier’ – die uiteindelijk verandert in de draak uit de aflevering - waggelde hevig op en neer waardoor Jon Snows erogene zone vast kwam te zitten. Vooral zijn rechterteelbal kreeg het zwaar te verduren. "Ik dacht bij mezelf: dit is hoe ik aan mijn einde kom", zo kijkt Kit erop terug. "Letterlijk bij mijn ballen gegrepen door een mechanische stier.”

GoT-hype

De hype rondom Game of Thrones is bijna niet meer te houden. We zagen afgelopen zondag dan ook ein-de-lijk welke richting het allerlaatste seizoen op gaat. Kijkers reageerden uitzinnig en hielden het niet meer. Check ook vooral de promo voor de tweede aflevering

Lees verder