Besef: nog twéé weken tot het slotseizoen van Game Of Thrones!

Veronica Superguide logo
Besef: nog twéé weken tot het slotseizoen van Game Of Thrones!

Besef: nog twéé weken tot het slotseizoen van Game Of Thrones!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Herinnering: in april begint het slotseizoen(!) van HBO’s fantasy-hit Game Of Thrones. Hoe bereiden jullie je voor op het einde? Het is belangrijk om nu alvast de juiste maatregelen te treffen.

Het is bijna april, en dat betekent dat het laatste seizoen van Game Of Thrones nu wel érg dichtbij komt! Om ons voor te bereiden op het eind, staan we even stil bij het prille begin… Check deze compilatie van Game Of Thrones-audities.

Emilia Clarke, Rose Leslie, een piepjonge Sophie Turner en Maisie Williams én Hollands glorie Carice van Houten en Michiel Huisman... Jammer dat je een serie maar één keer voor het eerst kunt zien. 

Klaar voor Game Of Thrones?

Op de redactie zijn we (bijna) klaar om met het achtste seizoen van Game Of Thrones te beginnen. We hebben de beste cadeaus (waaronder veel drank), een tijdschema op orde én nog even nagegaan wiens mooie bips er op de IJzeren Troon belandt.

Leefde jij net zo mee met Robb Stark als Richard Madden zelf? Leerde de fantasy-serie jou alles over ehm… fantasy, zoals Sophie Turner?

En hoe beleef je het einde? Wordt het janken als Carice en Kit? Het Superguide-nazorgteam staat de komende maanden voor jullie klaar! Gelukkig wordt er al gewerkt aan een spin-off, al kent deze totaal andere personages.

Lees verder