Nieuw seizoen Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Nieuw seizoen Chateau Meiland

Nieuw seizoen Chateau Meiland: Martien knuffelt een koe!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS6, en de rapen zijn meteen gaar voor de Meilandjes. Ze hebben hun boerderij in Hengelo nét omgetoverd tot een droompaleis, en dan krijgen ze bericht van de gemeente… Dit, én Martien die op een lekker warme koe kruipt, zie je vanavond!

Het conflict tussen de Meilandjes en de gemeente is al onderwerp geweest van veel nieuws. In het nieuwe seizoen Chateau Meiland volgen we Martien & gang terwijl ze op zoek gaan naar nieuwe woonruimte.

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Chateau Weiland?

In het nieuwe seizoen is de afloop nog niet bekend, dus probeert de familie lekker te integreren in de Achterhoek. Hoe kan dat beter dan door koeien te knuffelen in een weiland? “Ja, warm. En groot. Het is een heel groot lijf. Ik heb nog nooit zo’n groot lijf in m’n handen gehad.” Inderdaad: bij deze koe verbleekt zelfs Martiens reusachtige worst!

Nieuw seizoen Chateau Meiland!

Op SBS6 zie je vanaf 20:30 uur de aftrap van het nieuwe seizoen Chateau Meiland. De reeks telt zeventien afleveringen: op 1 en 8 maart wordt een maandagaflevering uitgezonden, en vanaf 11 maart komen de Meilandjes óók weer op donderdag voorbij. Santé? Doe mee!

Lees verder