Martien Meiland en Erica in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Erica in Chateau Meiland

‘Hengelo opgelucht na vertrek familie Meiland’

|
|

Laatste update:

Vorig jaar streken Martien Meiland en zijn familie neer in Hengelo. Maar nu het vertrek alweer aanstaande is, doen gemeente en dorpelingen een niet al te fraai boekje open over de realitysterren uit Chateau Meiland.

‘Poppenkast’

Vandaag verscheen een reportage van De Telegraaf waaruit blijkt dat het niet echt boterde tussen de familie Meiland en de andere inwoners van Hengelo. Een van hen ziet de realitysterren dan ook liever gaan dan komen. “Wat mij betreft pakken ze snel hun koffers. Ze horen hier niet. Soms was het hier exorbitant druk met dagjesmensen die naar ze op zoek gingen. We zijn hier te nuchter voor die poppenkast”, zo vertelt een inwoner van Hengelo in de krant.

Geen goede indruk

Ook bij de lokale middenstand hebben de sterren uit Chateau Meiland niet bepaald een goede indruk gemaakt. “Ze komen altijd een vracht pakketjes ophalen. Boodschappen doen ze hier nauwelijks. Voor de rest zeiden ze amper iets tegen ons”, aldus een anonieme supermarktmedewerker.

We hebben een podcast met kijktips!

Nuchter

Dat Martien Meiland en zijn familie in de clinch lagen met de gemeente was al langer bekend. In de reportage lijken de raadsleden dan ook niet rouwig om het vertrek van de Meilandjes. ‘Ze moeten zich gewoon aan de regels houden’, luidt het algemene oordeel. Erica Meiland reageert nuchter op de aantijgingen van de bewoners van Hengelo en de gemeente in het artikel. “We vinden het allemaal prima. Voor ons is dit een afgesloten hoofdstuk.

Lees verder