Familie Meiland moet huis uit door problemen met gemeente

Door Redactie
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

De familie Meiland pakt de verhuisdozen weer in. Martien en Erica Meiland hadden grote plannen voor een woning in Hengelo, maar kregen het aan de stok met de gemeente. De Meilandjes kiezen er daarom voor om weer te vertrekken, dat heeft Erica laten weten aan Nu.nl

“Door problemen met de gemeente Bronckhorst zullen wij hier op termijn moeten vertrekken”, laat Erica weten.

Het erf in Hengelo

Martien Meiland vertelde eerder al dat er wat problemen waren ontstaan met het bestemmingsplan van het erf in Hengelo, waar de familie in drie losstaande gebouwen woont. Dochter Maxime Meiland vertrekt ook uit Hengelo. Zij gaat samenwonen met haar vriend Leroy, nadat het stel een half jaar tussen twee woningen heeft gereisd.

Noordwijk

Waar de realityfamilie naartoe gaat verhuizen is nog niet bekend. De familie zoekt naar een leuk optrekje in de omgeving van Noordwijk, waar de familie eerder woonde en dochter Montana Meiland een winkel heeft.

Terug naar hun bed and breakfast gaan de Meilandjes niet. Het chateau in Frankrijk staat nog steeds te koop. Het duurt waarschijnlijk niet lang voordat ze een nieuw optrekje vinden: als we de geruchten mogen geloven, verdient de hysterische familie zo’n € 50.000 euro per Chateau Meiland-aflevering.