Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland vreest voor imago na incident in Hengelo

|
|

Laatste update:

Wat een gezeik! Martien Meiland heeft geen goed woord over voor Maxime en Erica. Hij schoot al lichtelijk uit zijn slof in de Chateau Meiland-aflevering van gisteren, maar... er ging nóg iets fout en daar is de uitgesproken oud-kasteelheer ab-so-luut niet van gediend. 

Op een gegeven moment zitten Erica, Maxime en haar dochter Claire in de auto, op weg naar oma (de moeder van Erica). Martien belt. Paniek! Wat blijkt? De Meiland-hondjes Bommel en Bijoux zijn op een of andere manier van het erf af gerend en hebben een stel joggers belaagd...

Donderdag 29 oktober: de virtuele Superguide pubquiz!

Who let the dogs out?

"Nou, je wordt bedankt", briest Martien. "Je bent weggereden en het hek stond open. De honden zijn eruitgegaan en hebben hardlopers aangevallen." Maxime is nogal verbaasd want ze was toch echt in de overtuiging dat ze het hek goed dicht had gedaan. "Ik heb gewacht tot het hek dicht was en toen ben ik pas in de auto gestapt."

Imagoschade

Ergens is het toch misgegaan. De Meiland-bulldogs vonden een uitweg. "We hoorden blaffen, blaffen, blaffen en uiteindelijk moest Dirk (de vriend van dochter Montana, red.) ze van de straat halen." Martien is not amused en vreest voor hun imago. "De negativiteit over de Meilandjes in Hengelo is al begonnen!"

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder