Martien Meiland (zonder worst)

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland (zonder worst)

De worst van Martien Meiland is té groot

|
|

Laatste update:

Hoewel Martien Meiland en zijn familie supersterren zijn in Nederland, hebben ze heel gewone problemen. Op Instagram zien we Martien worstelen met een té grote worst.

Maxime Meiland deelde een Instagram-story waarin we de pater familias hotdogs zien maken. “De worst past helemaal niet in het broodje. Het is vreselijk…”

De worst van Martien Meiland is té groot

“Waarom maken ze die gaatjes zo klein? Kijk, nou gaan ze breken! Nou gaat die saus óók nog ontsnappen.” En inderdaad: Martiens gehannes met de worst zorgt ervoor dat het gaatje helemaal uitscheurt.

De worst van Martien Meiland is té groot

Chateau Meiland is back!

Vanavond begint alweer het vijfde seizoen van de realityserie rond de familie Meiland. Het oude Chateau staat nog te koop, maar de verbouwing van hun nieuwe optrekje in Hengelo is gelukkig afgerond. Dat levert weer nieuwe problemen op, want de familie heeft zich niet aan het bestemmingsplan gehouden!

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

We weten inmiddels hoe deze catastrophe afgelopen is, maar in Chateau Meiland zien we het conflict van moment tot moment!

Goed nieuws voor de familie Meiland

Naast te grote worsten, problemen met de arbeidsinspectie en strenge gemeentes is er gelukkig óók goed nieuws voor de familie Meiland. Hun kasteel in Frankrijk is onlangs verkocht, en dochter Maxime gaat samenwonen met haar vriend Leroy.

Je ziet het vijfde seizoen van Chateau Meiland vanaf 20:30 uur op SBS6. Vanaf 11 maart is de realityshow op maandag én donderdag te zien.

Lees verder