College Tour met Ilse DeLange

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
College Tour met Ilse DeLange

Kijkers smullen van Ilse DeLange in College Tour

|
|

Laatste update:

Na een jarenlange afwezigheid was Twan Huijs vanavond weer terug als presentator van College Tour. Zijn eerste gast was zangeres Ilse DeLange. Het was net of Twan nooit weg was geweest en kijkers smulden van de oprechte Ilse.

Twan Huijs keerde terug bij ‘zijn’ College Tour en zijn eerste gast viel meteen behoorlijk in de smaak. De opening was wel meteen stevig: DeLanges overleden vader kwam voorbij en haar moeder vertelde over de band die Ilse met haar vader had. Geëmotioneerd liet DeLange een traantje lopen. “Oh, begint dit nu al? Potverdikkeme!”

Even later was het wéér raak: Ilse werd verrast door twee artiesten die het nummer Flying Blind voor haar zongen. “Oh, dit wordt echt zo’n jankshow, wat doe je me aan?”

Kijkers houden van Ilse DeLange

Kijkers waren behoorlijk blij met de terugkeer van College Tour! Twan Huijs zat duidelijk weer op zijn vertrouwde plek. Ilse DeLange was vooral positief, totdat het over het komende Songfestival ging. Het stak de zangeres behoorlijk dat ze niet gevraagd is om iets te doen in Rotterdam.

Ilse en Waylon

Ilse DeLange had jarenlang een vete met Waylon. Ze speelden samen in The Common Linnets en werden tweede op het Eurovisie Songfestival van 2014. Onderlinge spanningen zorgden er zelfs voor dat Ilse optredens annuleerde als Waylon op hetzelfde festival optrad.

Pittig! Gelukkig kon Ilse vertellen dat de twee het een tijdje geleden hebben bijgelegd.

Waylon deed in 2018 solo mee aan het Songfestival en in College Tour meldde DeLange dat zij zo’n avontuur óók wel ziet zitten. Als ze er een leuk liedje voor vindt, tenminste.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Voor de fans van College Tour én Ilse DeLange was de eerste uitzending in elk geval een warm bad!

In de volgende uitzending van College Tour is hoogleraar geneeskunde Marcel Levi te gast, de week erna wordt Femke Halsema ondervraagd. Misschien staan ze binnenkort wel in de lijst van de Beste College Tour-gasten ooit!

College Tour is elke dinsdag te zien rond 20:30 uur, op NPO2. De uitzending met Ilse DeLange is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder