Twan Huys, presentator van College Tour

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Twan Huys, presentator van College Tour

Dit zijn de eerste gasten van een nieuw seizoen College Tour!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na een break van bijna twee jaar is interviewprogramma College Tour terug. KRO-NCRV kondigde vanmiddag de eerste drie gasten aan van het nieuwe seizoen.

Zangeres Ilse de Lange is als eerste te gast. Daarna komen arts Marcel Levi, die tijdens de coronapandemie leiding gaf aan ziekenhuizen in London, en burgemeester van Amsterdam Femke Halsema aan bod. De laatste drie gasten maakt de zender op een later moment bekend.

Studenten

De opnames beginnen in mei. Net als eerdere seizoenen zijn er weer studenten aanwezig die vragen mogen stellen. Door de coronamaatregelen zit de zaal wel een stuk minder vol. Als je een student bent en interesse hebt, kun je je nog aanmelden via de website van KRO-NCRV.

Twan Huys

Matthijs van Nieuwkerk presenteerde het laatste seizoen van College Tour, omdat Twan Huys bezig was bij RTL4. Daar flopte Twan keihard, dus nu maakt hij een comeback bij NPO en mag hij meteen weer door met ‘zijn’ College Tour. Hij hoopte al dat dit programma een terugkeer zou maken en daar mag hij nu voor zorgen!

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei om 20:30 uur te zien op NPO2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder