Twan Huys, College Tour

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Twan Huys, College Tour

Twan Huys hoopt op de terugkeer van dit programma

|
|

Laatste update:

Twan Huys mag er dan geen moment spijt van hebben gehad, maar we weten allemaal hoe zijn RTL Late Night-avontuur is afgelopen: zonder succes. Nu hij terug is bij de NPO en de flop achter zich probeert te laten, wil hij zich richten op het presenteren van... College Tour! 

Twan Huys moest met zijn overstap van NPO naar RTL College Tour uit handen geven aan Matthijs van Nieuwkerk, maar daar is nu natuurlijk geen sprake meer van.

Inspirerende show

"Ik heb de ambitie om College Tour weer terug op televisie te brengen", onthult Twan Huys, die het programma van 2007 tot 2018 presenteerde, op NPO Radio 5. "Het programma is zo inspirerend geweest voor een hele generatie studenten - dat krijg ik vaak te horen van studenten die erbij waren. Eén antwoord van een wereldleider heeft mensen soms net dat ene zetje of inzicht gegeven dat ze nodig hadden." 

(Inter)nationale gasten

De presentator sprak tijdens de uitzendingen van College Tour met diverse gasten van over de hele wereld. Zo mocht hij de auteur van Donald Trumps biografie Michael Wolff eens stevig aan de tand voelen (al was die man er niet zo heel blij mee), zat hij tegenover tieneridool Ed Sheeran en werd het één groot feest met Jochem Myjer. Het is voor Twan te hopen dat hij een tweede kans krijgt! 

Lees verder