angela de jong the voice of holland beau linda de mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
angela de jong the voice of holland beau linda de mol

Kijkers hekelen Angela de Jong bij Beau: ‘Niet classy’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De redactie van Linda wist van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag van The Voice-coach Ali B. Angela de Jong was te gast bij Beau om te reageren. Kijkers zijn helaas niet echt te spreken over Angela haar optreden: "Te nadrukkelijk."

Angela de Jong in Beau

Het kan je inmiddels bijna niet meer ontgaan zijn: het blad Linda wist al sinds juni 2020 van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B. Het was het onderwerp van vandaag in tv-land, zo kwam het al aan bod in RTL Boulevard en in VI Vandaag. Ook in Beau werd het nieuws besproken. Daarvoor schoof columniste Angela de Jong aan, die er eerder vandaag een column over het onderwerp schreef in het AD.

'Kun je Royce niet even laten uitpraten?'

Dat Angela haar mening luid en duidelijk verkondigt, valt niet altijd in goede aarde. Zo beschuldigt Johan Derksen haar bijvoorbeeld van het voeren van een hetze tegen John de Mol. Ook de kijkers van Beau hebben vanavond wat moeite met de manier waarop Angela het woord neemt. Zij vinden dat de columniste "zichzelf iets te graag hoort praten" en ze vooral "roddels" de wereld in helpt. Ook vinden ze het niet chic dat ze andere gasten "afkapt". Dat geldt in het bijzonder voor Royce de Vries.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder