johan derksen vi vandaag angela de jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johan derksen vi vandaag angela de jong

Johan Derksen: ‘Angela de Jong heeft obsessie met familie De Mol’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Johan Derksen stelt in VI Vandaag dat AD-columniste Angela de Jong “een obsessie” heeft met de familie De Mol. Vooral John de Mol moet het volgens hem altijd ontgelden: “Het begint op een hetze te lijken.”

VI Vandaag hekelt Angela de Jong

Wilfred Genee haalde zojuist in het geprezen VI Vandaag de AD-column van Angela de Jong aan, waarin zij schrijft dat John de Mol vanwege de berichten over de misstanden bij The Voice of Holland beter terug naar Nederland had kunnen komen. Johan Derksen kijkt daar niet raar van op. Volgens Johan heeft Angela namelijk een “obsessie voor de familie De Mol”: “Als ik haar columns lees, en ik lees ze graag hoor (…) dan deugt er helemaal niets aan alles wat John de Mol doet. Het is de slechtste man ter wereld. (…) Het begint op een hetze te lijken.

'John de Mol heeft fout gemaakt'

Johan herkent zich ook niet in eerdere uitspraken van Angela, zo heeft hij in zijn tijd bij de commerciële tv nog nooit zulke misstanden als bij The Voice of Holland meegemaakt en bemoeit John zich echt niet met de invulling van zijn programma’s. Het is echter niet zo dat Johan probeert om John te verdedigen, zo benadrukt hij: “John heeft de fout gemaakt om niet zerotolerance toe te passen [na de eerdere berichten over Jeroen Rietbergen bij The Voice], omdat het de partner van zijn zus (Linda de Mol, red.), en om te zeggen: ‘therapie.’”

Johan nodigt Angela (opnieuw!) uit om eens te komen praten: “Ze is van harte welkom, onze Angela, en ze mag van mij schrijven wat ze wil, maar als lezer mag ik ook een mening vormen.

VI Vandaag zie je elke werkdag om 21:40 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder