Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong

Angela de Jong toch te gast bij VI Vandaag!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

AD-Journalist Angela de Jong heeft een uitnodiging ontvangen van de heren van VI. Ze is namelijk gevraagd voor de nieuwe SBS-talkshow VI Vandaag, terwijl ze door Talpa geboycot is.

Angelaan tafel

Angela de Jong vertelt in de AD Mediapodcast dat ze als gast is uitgenodigd voor de talkshow. Ondanks dat ze nog wel eens een sneer geeft aan Johan Derksen, zou ze het prima vinden om met hem samen te werken. “Ik heb ze vriendelijk laten weten dat als de aanleiding daar is en ze bellen, dat ik best een keer aan wil schuiven. Het lijkt me leuk met Johan Derksen en consorten.” Wacht eens, is dit nou cynisch? “Nee, dit is niet cynisch, dit is echt.

Angela, die nog wel eens geniet van vernedering, werd samen met het AD door Talpa geboycot. Het mediabedrijf van John de Mol had geen interesse om samen te werken met de krant, omdat ze erg veel tikjes op de vingers kregen van de journalisten. 

Johan vindt de boycot niks

In een eerdere uitzending van Veronica Inside sprak Johan Derksen zich uit over de boycot, waar hij totaal niet achter staat. “Ik schaam me een beetje voor die boycot. Dat beleidsbepalers van een groot media-imperium zich opgefokt gedragen, omdat een mevrouw uit Rotterdam een afwijkende mening verkondigt.” Johan hoopt dat Talpa hen tijdens VI Vandaag met rust laat, maar nu Angela is uitgenodigd, zal John de Mol vast wel even een telefoontje plegen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder