Khalid en Sophie versus Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Khalid en Sophie versus Linda de Mol
TalkshowTVOphef

Khalid & Sophie hakt keihard in op Linda de Mol

|
|

Laatste update:

De talkshow Khalid & Sophie heeft een bijzonder harde sneer uitgedeeld aan… Linda de Mol! De presentatrice deelt deze week haar verhaal over de nasleep van de onthullingen bij The Voice of Holland, maar Khalid & Sophie heeft er géén geduld voor! Op Instagram maken ze haar met de grond gelijk.

Linda de Mol kreeg bakken met kritiek over zich heen nadat BOOS zware misstanden onthulde bij The Voice of Holland. De Mols partner Jeroen Rietbergen, bandleider bij TVOH, bleek flink over de schreef te zijn gegaan. Al snel vroegen mensen zich af of Linda hiervan op de hoogte was, en dit escaleerde totaal. De Mol besloot zich helemaal terug te trekken uit de media, en alleen nog te praten ‘met het enige medium dat ze nog vertrouwde’: haar eigen blad.

Zo gezegd, zo gedaan! Deze week opent Linda haar blad met een verhaal waarin ze beschrijft hoe moeilijk de afgelopen maanden voor haar waren. ‘Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal niets van bij The Voice.’

Khalid & Sophie versus Linda de Mol

Op Instagram deelt Khalid & Sophie nu een bikkelharde ‘column’. Na de troonrede van vandaag, waarin de koning zei dat het ‘heel pijnlijk was dat veel mensen hun rekeningen niet kunnen betalen’, werd de lijdensweg van Linda nogal bot gerelativeerd. ‘Mooie speech, maar ik vond het wel jammer dat je niet even liet vallen dat Jeroen en ik het ook heel zwaar hebben.’

Khalid en Sophie versus Linda de Mol

De aanval komt totaal uit het niets, is keihard, en iedereen die hem ziet blijft in verwarde staat achter… Of is het omdat Linda’s magazine Khalid & Sophie ooit ‘de Lidl-versie van De Wereld Draait Door’ heeft genoemd?

Je ziet Khalid & Sophie elke werkdag op NPO1, vanaf 19:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder