• BN'ers
  • RTL
  • The Voice
  • TV

Comeback Linda de Mol: ‘Ze gaat doen alsof ze op vakantie is geweest’

rob goossens rtl boulevard linda de mol comeback

Linda de Mol pakt haar rol bij haar tijdschrift weer op. Volgens Veronica Superguide-columnist Rob Goossens hoeven we echter niet op een interview over het The Voice-schandaal te rekenen…

Comeback Linda de Mol

Het schandaal rondom The Voice of Holland zette ook het leven van Linda de Mol op zijn kop. Zij was – ondanks waarschuwingen van Gordon – namelijk de vriendin van hoofdrolspeler Jeroen Rietbergen. Nadat de bom barstte, cancelde Linda al haar projecten. Inmiddels werkt de presentatrice echter langzaam aan een comeback: ze keert terug op SBS6 met Miljoenenjacht én pakt de werkzaamheden bij haar blad LINDA weer op.

Niet meer op de cover?

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat het erop lijkt dat Linda bij haar blad een ‘beetje naar de achtergrond zal verdwijnen’. Zo gaat het volgens de redactie vaker voorkomen dat ze niet op de cover staat. Zij doen daar volgens Rob ‘luchtig’ over, terwijl het tot op heden toch echt nog maar een paar keer (onder bijzondere omstandigheden) is voorgekomen dat er iemand anders op de cover stond.

'Linda probeert het te downplayen'

De echt grote vraag is echter of er een groot interview met Linda in het tijdschrift komt. Rob hoopt van wel, maar denkt van niet. De presentatrice heeft begin dit jaar namelijk aangegeven geen interviews te willen doen, ook niet met haar eigen blad. “Het lijkt er een beetje op – ook met wat ze nu zeggen over de covers – dat ze het een beetje probeert te downplayen. (…) Zij gaat voor mijn gevoel net doen alsof ze gewoon effe op vakantie is geweest”, aldus Rob.

Jammer, omdat meerdere imagodeksundigen Linda in Veronica Superguide adviseerden om zich bij haar comeback te laten interviewen, bijvoorbeeld door Matthijs van Nieuwkerk.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.