Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol
BN'ersOphefThe Voice

Ook magazine-comeback Linda de Mol aangekondigd

|
|

Laatste update:

September wordt de grote comebackmaand voor Linda de Mol: ze keert dan terug op SBS6 met Miljoenenjacht én zal weer op de cover van haar blad LINDA staan, zo blijkt nu.

Sinds de The Voice-rel in januari zit Linda in een soort mediaquarantaine, maar in september is de Talpa-koningin dus weer all over the place. Op 21 september - dan komt de oktober-LINDA uit - prijkt ze weer op de cover van het magazine en staat haar editorial er weer in. Dat is woensdag op de website van het blad te lezen.

Linda de Mols comeback

Er gaat wel iets ingrijpends veranderen bij het blad: Linda gaat niet meer altijd op de cover staan, stelt hoofdredacteur Karin Swerink op de site. "We waren al een tijdje aan het nadenken over andere covers, zonder Linda", zegt ze. "Dat hebben we een keer gedaan met Michelle Obama en met het bikininummer. Daar waren we dus al mee bezig, maar de gebeurtenissen hebben dit proces wel versneld."

'Verschrikkelijke nachtmerrie'

De presentatrice, die na de Voice-onthullingen haar relatie met Jeroen Rietbergen verbrak, liet destijds weten in een "verschrikkelijke nachtmerrie" te zijn beland. Of ze hier nog iets over gaat vertellen vóór ze weer met koffertjes in de weer gaat op SBS6, bijvoorbeeld in een talkshow, is nog niet bekend. Meerdere imagodeksundigen adviseerden Linda in Veronica Superguide om zich tegen die tijd te laten interviewen, bijvoorbeeld door Matthijs van Nieuwkerk.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder