Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol

Linda de Mol reageert op Voice-schandaal: 'Mijn hart huilt'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vlak voor de uitzending van BOOS die vanmiddag op YouTube verscheen over seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland, bracht Linda de Mol een nieuw bericht naar buiten. De reactie is in navolging van het eerste statement dat Linda de Mol deze week maakte. 

Linda begint het bericht op haar Instagram-account met medeleven voor de slachtoffers: "Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan, het is niet te doen. Jullie wens ik heel, heel veel sterkte." Ook vertelt Linda dat ze veel lieve reacties heeft gekregen. "Ik krijg honderden kaarten met de liefste teksten, duizenden appjes en mails van lezers om me een hart onder de riem te steken. Mijn LINDA.-collega's stuurden me een doos vol liefde. Vrienden, familie en collega's komen langs, nemen eten mee en troosten. Ik heb geen vazen meer voor alle bloemen." 

"Het enige media-platform dat ik vertrouw"

Naar eigen zeggen zal Linda ooit vertellen hoe ze de berichtgeving over The Voice of Holland en de uitzending van BOOS heeft beleefd, op haar eigen LINDA.-platform: "Zodra ik een heel klein beetje op de been ben, zal ik, en dat is moeilijk en pijnlijk want het is heel privé, voor de volle 100 procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is en dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf." 

The Voice of Holland is momenteel het middelpunt van een schandaal rond seksueel misbruik en machtsmisbruik. Op deze pagina lees je alle reacties van betrokkenen, naar aanleiding van de spraakmakende uitzending van BOOS.

Lees verder