Maggie, oftewel Lauren Cohan, keert eerder terug in The Walking Dead dan we dachten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maggie, oftewel Lauren Cohan, keert eerder terug in The Walking Dead dan we dachten

Keert Maggie eerder terug in The Walking Dead?

|
|

Laatste update:

Maggie keert terug in The Walking Dead, en waarschijnlijk zien we haar nog dit seizoen! Dat is sneller dan eerder werd gezegd, maar wat ons betreft is Lauren Cohan meer dan welkom.

Lauren Cohan verliet The Walking Dead in het negende seizoen. Nadat haar nieuwe serie Whiskey Cavalier na één seizoen stopte, kondigde men aan dat Maggie in het elfde seizoen weer terugkeert. Nu lijkt het er op dat de publieksfavoriet al eerder in The Walking Dead te zien is!

Showrunner Angela Kang vertelde aan Entertainment Weekly dat ‘we Lauren Cohan misschien al in het tiende seizoen voorbij zien komen’. Natuurlijk wilde Kang er verder weinig over kwijt…

The Walking Dead

Maggie verdween in het negende seizoen ineens met haar kindje om andere survivors op te zoeken en te helpen. Er werd verder weinig aandacht aan besteed en het afscheid van Lauren Cohan was nogal roemloos, vooral omdat Rick (Andrew Lincoln) in dezelfde periode wél een echt afscheid kreeg.

De verhouding tussen de makers van The Walking Dead en Cohan stond dan ook onder hoge druk. De actrice werd veel gevraagd voor andere rollen dus wilde ze meer verdienen óf meer tijd krijgen om eens wat anders te doen. Het werd het laatste, maar helaas was haar nieuwe serie Whiskey Cavalier geen groot succes.

Het tiende seizoen van The Walking Dead loopt momenteel en hoewel de kijkcijfers een stuk lager zijn dan voorheen, is de serie nog altijd een succes (omdat hij veel gestreamd wordt). Het vertrek van Michonne (Danai Gurira) aan het einde van het huidige seizoen is wel weer een aderlating… Niet gek dat ze de populaire Maggie eerder terug laten komen.

Binnenkort krijgt de serie in elk geval een tweede spin-off, en dan wordt er ook nog gewerkt aan een paar TWD-films!

Lees verder