De cast van de The Walking Dead-spin-off

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van de The Walking Dead-spin-off

Nieuwe The Walking Dead-spin-off krijgt eerste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hij zat er al een tijdje aan te komen, die tweede The Walking Dead-spin-off, maar nu krijgen we ein-de-lijk een eerste trailer te zien!

In de eerste beelden, naar buiten gebracht tijdens het TWD-panel bij New York Comic-Con, zien we een jonge groep overlevers. Deze spin-off heeft nog steeds geen titel. Het verhaal is al wel ongeveer duidelijk: we volgen deze jongeren en zien hoe zij omgaan met de wereld als eerste generatie die opgroeide in de zombie apocalyps.

The Walking Dead-spin-off

Deze show speelt zich 10 jaar na de uitbraak af. Als we de time-jump uit de originele TWD-tijdlijn erin meenemen, lijkt deze serie daar dus nog een stukje voor te zitten. Het is in ieder geval wél exact dezelfde wereld als Fear The Walking Dead en The Walking Dead. Héél veel nog onbekende acteurs spelen de jongeren, die op een gegeven moment op expeditie gaan buiten hun veilige schoolmuren en face-to-face komen te staan met 'empties' (aka walkers). De spin-off is in de lente van 2020 te zien op AMC en krijgt vooralsnog 10 afleveringen.

Maggie in TWD

Eerder vandaag kregen we ook al zo'n heerlijk The Walking Dead-nieuwtje voorgeschoteld: niemand minder dan Lauren Cohan, die Maggie Rhee speelt, komt terug in TWD. Lees hier alles over haar terugkeerThe Walking Dead seizoen 10 is vanaf 7 oktober elke maandagavond om 22:00 te zien op FOX.

Lees verder