Lauren Cohan als Maggie in The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lauren Cohan als Maggie in The Walking Dead

Maggie komt terug! Lauren Cohan weer te zien in The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Goed nieuws voor trouwe The Walking Dead-fans: oude favoriet Maggie Rhee gaat een comeback maken!

En dat is goed nieuws: nu Rick (Andrew Lincoln) definitief weg is, en Michonne (Danai Gurira) ergens in seizoen 10 de benen neemt, kunnen we wel weer een oude vertrouwde bekende gebruiken! Verwacht actrice Lauren Cohan echter nog niet meteen terug: ze is in seizoen 11 weer te zien! Lauren maakte het grote nieuws zelf bekend op New York Comic-Con:

Hoe zat het met Maggie?

Wij keken eind vorig jaar nogal raar op toen Maggie opeens vertrok uit AMC's zombie-hit. Sterker nog: net als veel kijkers wisten we niet eens dat ze zo plotseling zou verdwijnen. De reden? Lauren speelde één van de hoofdrollen in ABC's comedy-actieserie Whiskey Cavalier. Maar... dit bleek geen succes en de show kreeg ook maar één seizoen. 

TWD seizoen 10 op tv

TWD-kijkers weten dat Maggie haar rol als leider van Hilltop opgaf om de mysterieuze Georgie te helpen bij het uitbouwen van een gloednieuwe community. We verwachten dan ook dat ze daar - na die time-jump van 6 jaar uit seizoen 9 - uitgroeide tot leider. Want zo is Maggie! Maar eerst nog seizoen 10. Vanaf morgen kunnen we bij FOX zien hoe onze helden hun oorlog met de angstaanjagende Whisperers uitvechten. 

The Walking Dead seizoen 10 is vanaf 7 oktober elke maandagavond om 22:00 te zien op FOX.

Lees verder