Ook Lauren Cohan neemt afscheid van The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ook Lauren Cohan neemt afscheid van The Walking Dead

Ook Lauren Cohan neemt afscheid van The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na Andrew Lincoln stapt ook Lauren Cohan op bij The Walking Dead. Is de zombieserie ten dode opgeschreven?

Schok

Vorige week werd bekend dat Andrew Lincoln binnenkort vertrekt bij The Walking Dead. De acteur vond het na bijna tien jaar zombies overhoop knallen als Rick Grimes wel mooi geweest. Niet in de laatste plaats omdat hij iedere keer zijn gezin in Londen moet achterlaten voor de opnames in Atlanta. Niet onbegrijpelijk, maar wel een flinke schok voor fans van de serie. En we zijn nog niet bekomen van het nieuws, of de volgende ster van The Walking Dead staat al haar koffers in te pakken: Lauren Cohan!

Vaste waarde

Cohan maakte haar debuut in het tweede seizoen van The Walking Dead als de stoere Maggie Greene. Sindsdien is de Britse actrice een vaste waarde van The Walking Dead. Maar dit weekend werd bekend dat ook zij op het punt staat de horrorserie te verlaten. Zij zal in slechts zes afleveringen van het negende seizoen te zien zijn. Tot nu toe speelde Cohan in niet minder dan 108 afleveringen van de hitserie.

Onzeker

Cohans toekomst bij The Walking Dead was al onzeker toen bekend werd dat de contractonderhandelingen over de volgende seizoenen waren stukgelopen. Daarnaast kan Cohan haar werk bij de The Walking Dead niet combineren met haar hoofdrol in de nieuwe serie Whiskey Cavalier. Hierin speelt de actrice een CIA-agente.

Duizelingwekkend

Ondanks dat twee van de belangrijkste acteurs de hitserie verlaten, zit er nog leven in de zombiereeks! Naar verluidt komt de nadruk na het vertrek van Rick en Maggie te liggen op Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus. Hij verlengde onlangs zijn contract bij The Walking Dead voor een duizelingwekkende 20 miljoen dollar! Toch zal Reedus zijn vrienden missen. Op Instagram reageerde hij op het vertrek van Andrew Lincoln met een korte, maar krachtige boodschap.

Het negende seizoen van The Walking Dead gaat in oktober van start.

Lees verder