OMG! Jason Momoa krijgt rol in Fast & Furious 10

Jason Momoa

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het officieel: Jason Momoa krijgt een rol in de Fast & Furious-films! Op social media kreeg Momoa, die je kent van Game of Thrones, Dune en Aquaman, een hartelijk welkom.

De laatste weken werd op sommige plekken gemeld dat Jason Momoa gecast was als de nieuwe schurk in Fast & Furious 10. Officieel hoorden we niets, tot vandaag:

Wat de rol van Jason Momoa precies wordt is nog niet duidelijk. Hij zou een nieuw lid van Dominic Toretto’s ‘famly’ kunnen zijn, óf inderdaad de nieuwe schurk. Bekende acteurs als Charlize Theron, John Cena, Jason Statham en Idris Elba gingen hem in dat geval voor: lang geen slecht rijtje!

Jason Momoa versus Dwayne Johnson?

Mocht Jason Momoa een ‘good guy’ spelen, dan is hij waarschijnlijk ingeroepen om Dwayne Johnson te vervangen. Johnson kreeg fikse ruzie met Vin Diesel en maakte onlangs bekend dat hij écht niet meer terugkeert als Luke Hobbs (behalve in de sequel op de F&F-spin-off Hobbs & Shaw).

Met Jason Momoa gaat het in de tussentijd niet zo best… Hij scheidde recent van zijn vrouw Lisa Bonnet en woont tijdelijk in een camper. Voor je te veel medelijden met hem krijgt: het is zo’n camper die waarschijnlijk meer kost dan een Nederlands rijtjeshuis!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Over Fast & Furious 10 is momenteel nog weinig bekend, behalve dat de actiefilm gepland staat voor een release in mei 2023.