Dwayne Johnson keert niet terug in laatste Fast & Furious-films

Door Redactie
Dwayne 'The Rock' Johnson uit de Fast and Furious-reeks

Slecht nieuws voor fans van Luke Hobbs: het personage van Dwayne Johnson uit de Fast & Furious-reeks komt niet meer terug naar de franchise.

Dat vertelde The Rock in een interview met The Hollywood Reporter. “Ik heb ze veel succes gewenst met Fast 9. En ik wens ze ook alle geluk met Fast 10 en Fast 11 en de rest van de Fast & Furious-films die nog zonder mij komen.De laatste delen van de Fast-reeks zijn dus echt zonder Dwayne…

Fittie

Dat Luke Hobbs niet in deel negen en de toekomstige films voorkomt, heeft volgens ons te maken met de ruzie tussen The Rock en Vin Diesel. Vin vond het zijn taak, als producent van de films, om ervoor te zorgen dat The Rock serieus genomen werd als Hobbs. Daarvoor gaf hij veel ‘tough love’. Daar kan Dwayne alleen maar om lachen. “Ik denk dat iedereen erom moest lachen. En daar laat ik het bij.

Wat komt er na de Fast-reeks?

Dwayne komt dus niet terug bij Fast and Furious, maar wat gaat hij verder doen? Inmiddels schittert de acteur bijna op het witte doek met Jungle Cruise en hij maakt een docu over een legendarische stuntman voor Disney+. De acteur gaat hoogstwaarschijnlijk wel gewoon door met de Hobbs & Shaw-spinoffs, die hij eerder bevestigde. Ondertussen gaat Vin gewoon door met een nieuwe Fast spin-off, zonder Dwayne.

F9 draait nu in de bioscoop. Jungle Cruise verschijnt 28 juli in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.