Jason Momoa is weer vrijgezel

Jason Momoa

Een Hollywood-powerkoppel is niet meer... Game of Thrones-bekendheid Jason Momoa en actrice Lisa Bonet (The Cosby Show) gaan na een huwelijk van meer dan drie jaar (én een relatie van nog veel meer jaren) uit elkaar.

Dat maakten de twee zelf bekend in een gezamenlijk statement, te zien op het Insta-account van Jason. De acteur, die zijn leven waagde op de set van Aquaman 2, en Lisa vormden sinds 2005 een koppeltje. In 2017 trouwden ze. 

Reactie Jason en Lisa

Jason en Lisa hebben het in hun statement over een 'revolutie' en de vele veranderingen in deze tijd. We nemen maar even aan dat ze doelen op de pandemie, die veel koppels vanwege meerdere lockdowns niet 'overleefden'. "Onze familie is geen uitzondering. En dus delen we ons nieuws dat onze wegen scheiden."

Jason Momoa is weer vrijgezel
Lisa Bonet en Jason Momoa

'Liefde blijft bestaan'

De acteurs gaan niet met slaande ruzie uit elkaar. Ook maken ze het nieuws niet bekend omdat het 'nieuwswaardig' zou zijn. "Maar zodat we waardig en eerlijk verder kunnen met onze levens. De liefde tussen ons blijft bestaan, en zal zich ontwikkelen op de manier waarop de liefde gekend en geleefd wil worden. We laten elkaar los - om te zijn wie we leren te worden."

De twee kregen samen een dochter en een zoon, de 14-jarige Lola en Nakoa-Wolf (13).

Aquaman 2

Leuker nieuws rondom Jason: de volgende keer dat we 'm in een giga-blockbuster gaan zien, draagt-ie een superstrak superheldenpak! Hij kruipt weer in de huid van Arthur Curry voor het tweede deel van Aquaman: The Lost Kingdom. De film staat gepland voor december. Lees hier welke grote films er nog meer in 2022 naar de bios komen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.