OMG! Jason Momoa raakte meerdere keren gewond op set Aquaman 2

Door Redactie
Jason Momoa

Jason Momoa’s Aquaman ziet er anders uit, maar dat komt misschien niet alleen door z’n nieuwe pak. De acteur heeft zichzelf namelijk meerdere keren verwond op de set van Aquaman 2. Bij The Ellen DeGeneres Show deelt hij alles over zijn ongelukjes.

Aquaman oh man

Het wordt een geweldige film”, laat Jason aan Ellen weten. Maar ja, wat ging er nou allemaal mis? Om te beginnen moest de acteur een operatie aan zijn oog ondergaan. Daar zag hij verder geen problemen in, want binnen no time liep Aquaman een hernia op. 

Aqua opa

Maar we hoeven ons volgens Jason echt geen zorgen te maken, want hij is zo gezond als een vis. “Ik begin gewoon oud te worden. Ik hou van mijn werk en soms ga ik daar net wat teveel in op. En dan is leeftijd wel een ding. Ik ben al een ouder wordende superheld.” Nou meneer Momoa, als u deze 9 oudste nog werkende acteurs heeft gezien denkt u vast anders over uw leeftijd!

Niet meer dune

Hij kreeg overigens niet alleen verwondingen op deze set, want tijdens de productie van Dune ging er ook wat mis...alleen kwam het deze keer door een klunzige Timothée Chalamet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.