Marco en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato

Jada Borsato ‘viert’ trouwdag Marco en Leontine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Jada Borsato stond op Instagram stil bij de 22ste trouwdag van Marco en Leontine. Fans dachten even dat het weer goed kwam tussen de twee, maar berichten over een reünie zijn helaas… erg voorbarig.

Even dachten mensen dat Marco en Leontine hun scheiding geannuleerd hadden, maar dat blijkt niet het geval. Volgens de Telegraaf meldde een woordvoerster van de Borsato’s dat de plannen niet veranderd zijn.

Jada Borsato ‘viert’ trouwdag Marco en Leontine

Marco Borsato

Marco Borsato kwam eind vorig jaar in het nieuws omdat zijn huwelijk met Leontine er slecht aan toe zou zijn. Aanleiding was een affaire met pianiste Iris Hond van enige tijd geleden. Marco en Leontine leken er samen uit te komen, maar toen er meer verhalen over Borsato’s buitenechtelijke fratsen opborrelden was er geen redden meer aan.

Zelfs onze nationale hoop in bange dagen Henny Huisman begon zich ermee te bemoeien, en hij begon zelfs over een mogelijke relatie tussen Marco en zangeres Maan!

Jada leek al vaker te hinten op een reünie tussen haar ouders, of in elk geval te zeggen dat er nog veel liefde in huize Borsato is, maar het huwelijk tussen Marco en Leontine lijkt definitief voorbij.

Jada Borsato ‘viert’ trouwdag Marco en Leontine

The Voice Kids

Borsato heeft een ‘sabbatical’ ingelast en doet het de komende tijd rustig aan om de klap te boven te komen. Hij is nu nog te zien in The Voice Kids, waarvan de afleveringen eerder werden opgenomen, maar zal geen rol spelen in de finale. Ilse DeLange neemt Marco’s plekje op het pluche in.

De finale van de talentenjacht is op 5 juni te zien, maar is niet helemaal live. De optredens van de finalisten zijn dan al eerder opgenomen, maar de definitieve uitslag wordt bekendgemaakt in de talkshow Beau. Hetzelfde principe als bij The Voice Senior, dus!

Lees verder