Iris Hond, Koffietijd, affaire Marco

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Iris Hond, Koffietijd, affaire Marco

Iris Hond over onrust rondom affaire Marco Borsato: 'Ik zat in een bubbel'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Iris Hond was vanmorgen bij Koffietijd om te praten over haar theatertour, maar uiteraard kon Loretta Schrijver het niet laten om ook te beginnen over de hele toestand rondom Marco Borsato en haar. Wat heeft die stroom aan berichten over de affaire met haar gedaan?

"Wat voor mij heel fijn was, was dat ik vol in de tour zat. En ik heb een boodschap die ik heel graag wil uitdragen, dus daar was ik totaal op gefocust. Dan zit je in een soort bubbel en daar laat ik me dan ook niet uithalen", vertelde Iris vanmorgen aan Loretta. "Ik richt me graag op de positieve dingen, maar muziek is altijd - wat er ook speelt in leven - mijn uitlaatklep. Bekijk hieronder de uitzending terug (dit fragment zie je vanaf 47:00) 

Eerdere reactie

Het is niet de eerste keer dat pianiste Iris Hond zich uitlaat over de hele affaire. Eind december reageerde ze al op het nieuws: "Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht. Dat had niet moeten gebeuren, maar we kunnen het niet meer terugdraaien. We hebben erkend wat er is gebeurd en benadrukt dat het kortstondig was.” Niemand had toen nog kunnen overzien dat het alsnog het huwelijk van Marco en Leontine zou opbreken

Lees verder