Marco Borsato ontvangt Ticketmaster of the year award

Veronica Superguide logo
Marco Borsato ontvangt Ticketmaster of the year award

‘Vrouw met wie Marco Borsato affaire had runde de fanclub’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Entertainmentblad Privé trok de toch al pijnlijke Borsato-beerput vandaag nog eens verder open met het verhaal dat Marco een affaire zou hebben gehad met een vriendin van hem en Leontine. Als we RTL Boulevard mogen geloven, was die vrouw niemand minder dan... de leider van de fanclub?!

RTL Boulevard claimde zojuist dat men via "speurwerk" (aka sociale media afstruinen) te weten kwam dat deze vrouw in kwestie, na Iris Hond de tweede dame met wie Marco een scheve schaats zou hebben gereden, al jáááren de Borsato-fanclub runde. 

Fanclub

"Door speurwerk is RTL Boulevard inmiddels te weten gekomen om welke vrouw het gaat.RTL Boulevard heeft de foto's (van de vrouw in kwestie, red.) die Privé eerder deelde ook op social media gevonden en heeft zodoende de identiteit van de vrouw kunnen achterhalen", meldt de showrubriek met een air alsof men hier net een nieuw Watergate-achtig schandaal onthult! "Ze komt uit een vriendengroep die al jarenlang de fanclub van Marco runt."

Foto's in overvloed

Naar verluidt staan Marco en de 'fanclub-vrouw' tientallen keren samen op foto's die rondgaan op sociale media. "De vrouw om wie het gaat, was van 2012 tot en met 2017 zelfs werkzaam voor de fanclub. Ze zouden elkaar dan ook al vanaf 2012 kennen." Daarnaast heeft de showrubriek met een vriendin van de vrouw gesproken. Die meldt dat de affaire met Marco de reden was voor de breuk met haar eigen man (die van het Privé-interview). "Uit respect voor de dame in kwestie maken we haar naam uiteraard niet bekend."

Privé maakte het nieuws eerder vandaag bekend:

Meer over Marco Borsato zie je vanavond vanaf 18:35 uur in RTL Boulevard op RTL 4.

Lees verder