Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

‘Marco Borsato had affaire met vriendin van de familie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand werd bekend dat Marco en Leontine Borsato in scheiding lagen. Al snel werd aangenomen dat zijn geruchtmakende affaire met Iris Hond het huwelijk fataal was geworden. Maar als we Privé mogen geloven (probeer nu niet meteen af te haken!), is de pianiste niet de enige vrouw geweest waarmee de zanger is vreemdgegaan. In een interview met het weekblad stelt een bedrogen echtgenoot dat Marco ook een affaire had met diens partner. Tot overmaat van ramp betreft het hier een bevriend stel van de Borsato’s!

Bedrogen

We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken”, zo verklaart de bedrogen man in het interview. “Willens en wetens heeft hij mijn relatie met haar kapot gemaakt. En Leontine wist al die tijd ook niet beter dan dat we met z’n vieren een vriendschap hadden.”

Geblokkeerd

Nadat hij Marco confronteerde met zijn schokkende ontdekking, was het snel gedaan met de warme banden. “Hij blokkeerde mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was.” De vrouw in kwestie stelt volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds echter nog steeds dat er slechts sprake is van een vriendschappelijke relatie tussen haar en Marco.

Op het YouTube-kanaal van De Telegraaf vertelt Santegoeds over het spraakmakende Privé-interview.

Lees verder