Huh? Nu toch een match voor MAFS-Chantal?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Huh? Nu toch een match voor MAFS-Chantal?

Huh? Nu toch een match voor MAFS-Chantal?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ze was met afstand de meest besproken deelnemer van Married At First Sight: Chantal! Haar mislukte huwelijk met Henk hield kijkers enorm bezig en terwijl Henk inmiddels een vriendinnetje aan de haak wist te slaan, bleef Chantal single. Toch heeft ze wel een 'match' overgehouden aan de datingshow!

"Married heeft 1 match ongelooflijk goed gedaan", begint Chantal in een berichtje op haar Facebookpagina met de toepasselijke naam Sjan Pink. "Wij onderling! Echt vriendschap ontstaan." En hiermee wijst ze op de ontstane vriendschap tussen haar en een stel mede-deelnemers. Wat leuk!

Chantal is happy

Cupido wist niet raak te schieten, maar het is goed om te zien dat Married At First Sight niet alléén maar verdriet en ellende was voor Chantal. Met een stel foto's laat ze zien dat ze enorm goed bevriend raakte met Antoine, de andere Chantal, Kimberly, Sanne - die haar huwelijk met Thierry zag stranden - en Ferry en José, die weliswaar hun huwelijk lieten ontbinden, maar nog wél zouden daten.

Kritiek op Wenkie

Hopelijk voor Chantal - door kijkers gekscherend 'Wenkie' genoemd - zit ze momenteel in rustiger vaarwater. Ze kreeg rondom de uitzending namelijk bakken haat over zich heen via sociale media. Eerder liet ze zich daar al over uit door te stellen dat ze het experiment toch maar mooi aanging en dat de makers niet 'het hele verhaal' lieten zien.

Lees verder