Dwayne Johnson is stiekem getrouwd en deelt op Instagram een paar foto's!

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson is stiekem getrouwd en deelt op Instagram een paar foto's!

Hoera! Dwayne Johnson is stiekem getrouwd!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Dwayne Johnson is één van de populairste acteurs van het moment. Tussen alle actiefilms door vond The Rock gisteren eventjes de tijd om… te trouwen! Savvy als hij is, deelt hij meteen een paar mooie huwelijksfoto's!

Voor Johnson is het zijn tweede huwelijk: de acteur trouwde in 1997 met Dany García, met wie hij in 2001 een dochter kreeg. In 2007 gingen Dwayne en Dany uit elkaar, waarna hij een relatie kreeg met Lauren Hashian, de dochter van oud-Boston-drummer Sib Hashian. Het stel had al twee dochters: Jasmine (2015) en Tiana (2018).

Het stel trouwde gisteren (18 augustus) op het strand van Hawaï. Het is geen Rockanje, maar het kán slechter.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Dwayne Johnson wordt wel gezien als ‘the hardest working man in show bizz’; vorig jaar was hij de best betaalde acteur ter wereld, en ‘The Rock’ is populair over de hele wereld. Films waarin Johnson speelt harkten wereldwijd ruim 10 miljard dollar binnen, waarmee hij financieel gezien één van de grootste sterren ooit is.

Terecht, want het is een oprechte, eerlijke acteur die zichzelf ook niet al te serieus neemt.

In wezen is het bijzonder dat Johnson getrouwd is, want hij is niet vaak thuis! De Fast And The Furious-spin-off Hobbs And Shaw draait momenteel in de bioscoop, en doet het bijzonder goed! Later dit jaar verschijnt de opvolger van Jumanji: Welcome To The Jungle waarin hij een hoofdrol speelt, en medio volgend jaar is hij een rivierbootkapitein in de avonturenfilm Jungle Cruise.

Dat wordt een huwelijksreis van twee dagen en dan weer vlug aan het werk!

Lees verder