Dwayne Johnson deelt eerste video Disney-film Jungle Cruise

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson deelt eerste video Disney-film Jungle Cruise

Dwayne Johnson deelt eerste video Disney-film Jungle Cruise

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgend jaar verschijnt Jungle Cruise in de bios. Dwayne Johnson en Emily Blunt geven alvast een voorproefje van deze Disney-film!

Magische krachten

Na Pirates of the Carribean baseert Disney opnieuw een film op een populaire attractie uit hun pretparken: Jungle Cruise! In de gelijknamige film speelt Emily Blunt (A Quiet Place) een wetenschapper, die in de jungle op zoek gaat naar een boom met magische krachten. Om haar doel te bereiken, schakelt ze de hulp in van een babbelzieke kapitein, gespeeld door niemand minder dan Dwayne Johnson (Rampage). De opnames voor deze Disney-film zijn inmiddels in volle gang en vandaag deelden de hoofdrolspelers een video vanaf de set!

Geflirt

Zo te zien ontbreekt het niet aan chemie tussen Blunt en The Rock. Maar goed ook, want in de film zal er genoeg gekibbeld en geflirt worden tussen de twee hoofdrolspelers. Jungle Cruise wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra, die het na de haaienhorrorfilm The Shallows over een hele andere boeg gooit. Het scenario is medegeschreven door Michael Green. Hij bewees al eerder dat hij prima uit de voeten kan met lekker ouderwetse Hollywood-films met Murder on the Orient Express.

Jungle Cruise draait vanaf oktober volgend jaar in de bioscopen!

Lees verder