Sven en Denise B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sven en Denise B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Hoe zit het nu tussen Denise en Sven in B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Denise en Sven eindigden B&B Vol Liefde nogal open: ze gingen na de opnames verder op onderzoek uit. Hoe is het nu, maanden nadat de camera's stopten met draaien? Is er een vonk overgeslagen?

Lees hier al het B&B Vol Liefde-nieuws nog eens rustig na.

Lees ook:

Denise in B&B Vol Liefde

Na het ongemakkelijke, met ruzie gevulde vertrek van Sportschool Dave zat Denise opeens alleen met Sven. Even dacht ze eraan om het hele avontuur op te geven. Ze was best gekwetst en geraakt door Dave. Gelukkig besloot ze toch door te gaan. Sven wilde dan wel dat ze er volledig voor zou gaan en open zou staan om hun match te onderzoeken - hij zag natuurlijk ook dat ze wel wat voor Dave voelde.

Hoe zit het nu tussen Sven en Denise?

We vallen maar meteen met de deur in huis: nope, Denise en Sven vormen geen koppeltje. "Lieve Sventy, wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet en dat je je hebt opgegeven", begint Denise haar uitleg op Instagram. "Je bent een mooi persoon en ik waardeer je eerlijkheid en oprechtheid. Dankjewel dat je deze reis met mij hebt gemaakt. Ik heb veel van jou geleerd." Een relatie bleek er dus niet in te zitten. "Sven en ik hebben veel telefonisch contact gehouden (nog steeds) en we hebben elkaar opgezocht in Nederland. Helaas hebben wij uiteindelijk toch besloten om als vrienden verder te gaan omdat wat wij hebben niet over gegaan is in liefde. Wel in liefde voor een mooie vriendschap waar ik heel dankbaar voor ben."

'Geweldige man'

De B&B-houdster vindt 'm nog altijd "een geweldige man". "De dame die uiteindelijk jouw vrouw wordt mag in haar handjes knijpen." Onder Denise's post vinden we ook een reactie van die geweldige man himself. "Had je trouwens niet even kunnen bellen om het uit te maken in plaats van dit?!", grapt Sven. Hij staat er hetzelfde in als Denise: "misschien geen rozengeur en manenschijn, wel een mooie vriendschap. Je bent een topwijf en ik heb van je genoten in España."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder