Hoe gaat het nu met Antoine en Kim uit Married at First Sight?

Door Redactie
Kim en Antoine
© Nander de Wijk/NT Visuals

Het is inmiddels al een paar maanden geleden dat we een groep onbekenden met elkaar zagen trouwen in Married at First Sight. Maar koppels zoals Astrid en Sander hielden het niet lang vol. Ook het huwelijksbootje van Antoine en Kim zonk vrijwel direct, maar hoe succesvol zijn de twee nu in de liefde en hoe gaat het eigenlijk met ze?

You are not the Toine

Antoine en Kim, ken je ze nog? Dit stelletje werd voor korte tijd gelukkig met/van elkaar, maar Kim kwam er op de huwelijksreis achter dat ze de dood van haar ex-vriend nog niet kon verwerken. Er zaten wel meer barstjes in de relatie tussen de twee, en zowel zij als Antoine ondervond dat er communicatie-issues waren. Na relatie-ruis op de buis pakte Kim letterlijk haar koffers en vloog in een vogelvlucht – of eigenlijk, een vliegtuigvlucht – naar het buitenland. 

Daar Kimt de bruid

Haar bestemming was Tenerife, waar ze eerder ook al een periode woonde. Of ze daar een knappe vriend is tegengekomen, dat weten we (nog) niet. Ze heeft gelukkig alle tijd en die tijd besteedt ze goed op Tenerife. Daar geniet ze lekker van de zon en de mensen, en maakt de Brabantse Kim tijd voor een feestje.

Er staan ondertussen ook nieuwe deelnemers van de MAFS-spin-off klaar om een feestje met elkaar te bouwen. Dit zijn de nieuwe deelnemers van Married At First Sight: Match or Mistake.

Antoine gaat ook verder

Kim vond dat Antoine zich soms “anders gedroeg” en wilde op zoek naar de ware Antoine. Die ware Brabander heeft de zomer in z’n Bossche bol en pakt zo af en toe een lekker festivalletje onder de brandende zon. We weten nog niet of hij een nieuwe vlam heeft, dus die vraag blijft nog even doorbranden.

Wil je weten wat er met de andere echtpaartjes van Married At First Sight is gebeurd? Rowan en Astleigh geven het goede voorbeeld: ze hebben het nog flink naar hun zin. Ook Sonny en Dylan zijn helemaal in de wolken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.