Hoe is het nu met Sonny en Dylan uit Married at First Sight?

Door Emma de Wijer
Sonny en Dylan

"Ik heb een man!": Sonny en Dylan konden het niet vaak genoeg zeggen in Married at First Sight. Al gauw groeiden ze uit tot dé publiekslievelingen van het programma. Het koppel besloot in de laatste aflevering getrouwd te blijven, maar hoe gaat het nu met de heren? 

Elke dag verliefder

Het zal weinig kijkers verbazen: ja, Sonny en Dylan zijn nog hartstikke getrouwd! De liefde spatte vanaf het eerste moment van het scherm. Dat is na tien maanden niet minder geworden, integendeel. "Iedere dag word ik weer meer verliefd", glundert Dylan tegenover het AD. "Dan kijk ik naar mijn man als hij tegenover me zit en ben ik helemaal in de wolken, ik hou zo veel van hem."

Eindelijk in het openbaar

In de maanden dat Married at First Sight nog op tv was, moest het stel hun liefdesgeluk voor heel Nederland verbergen. Samen uit eten of een terrasje pakken zat er niet in. Ze brachten de eerste tijd van hun relatie vooral binnenshuis door. "We hebben alleen maar Disneyfilms gekeken en gegamed, meer konden we gewoon niet doen." Dat moest natuurlijk ingehaald worden. In de afgelopen maanden heeft het stel van alles samen bezocht: een concert, een musical en (natuurlijk) een Disneyfilm. Intussen zijn ze al helemaal opgenomen in elkaars familie. De moeders zijn de beste vriendinnen geworden en Sonny wordt ook als de 'suikeroom' van Dylans nichtje beschouwd. En er heeft al een heuse Lanjouw-Monster-familiedag plaatsgevonden!

Toekomstplannen

In MAFS was het al bekend dat Dylan de achternaam van Sonny had aangenomen. Inmiddels heeft ook Sonny een dubbele achternaam. "Nu komen we écht nooit meer van elkaar af." Wat de toekomst verder brengt? Een huis, waarschijnlijk. Op dit moment wonen de twee afwisselend in Dordrecht en Emmen. Oftewel: ze wonen praktisch samen, alleen niet in één huis. Plannen om samen een huis te kopen zijn er al, verklapt het stel aan Veronica Superguide. "Hoewel we nog heel erg in een bubbel zitten en het nog een beetje moeilijk vinden om in de toekomst te kijken, weten we eigenlijk al wel zeker dat we op een gegeven moment samen een huis willen kopen." Eén ding is zeker: het stel verwacht heel lang samen te blijven!  

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.